نمای آلومینیوم
نما به عنوان اصلی ترین قسمت سازه بیشترین بار برودتی و حرارتی را دارا می باشد، از این رو در راستای کاهش اتلاف انرژی از نماهای مدرن با سیستم های جدید استفاده می گردد، که اتلاف انرژی را به حداقل می رساند. این نما ها اگرچه در ابتدا نسبت به سیستم های قدیمی دارای قیمت تمام شده بیشتری میباشند، اما پس از گذشت زمان با توجه به کاهش مصرف سوخت های فسیلی، بازگشت سرمایه خواهد داشت.
سیستم های نما
کرتن وال
سیستم آفتابگیر لوور
نمای اسپایدر
کامپوزیت
سیستم کرتن وال
نمای شیشه ای (کرتن وال) یکی از زیباترین نماهای مدرن ساختمانی است که با توجه به کاربرد شیشه و آلومینیوم ، از شرایط و ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار می باشد. مقاومت و استحکام ، امکان استفاده ازنورطبیعی، دورنگه داشتن باد و باران ، دوام و بی نیازی از نگهداری ، عایق بندی حرارتی و صوتی مطلوب ، آتش پادی و ایمنی دربرابر آتش، انعطاف پذیری در برابر زلزله و نشست های احتمالی ساختمان، زیبایی و جذابیت بصری ازجمله این ویژگیها میباشد .
دیواره ها به گونه ای ساخته شده اند که هوا درفضای مابین دو شیشه جریان پویا دارد. اولین سازندگان این دیوارها، متخصصان آلمانی بودند که هدف اصلی شان محافظت از محیط زیست بوده است.وجود هوا دربین این دو جداره باعث می شود که گرما و سرما به میزان نیاز کاربرتعیین شوند و به نوعی به محیط زیست و کاهش مصرف انرژی کمک می کنند. دو مشخصه اساسی که استفاده از دیوارهای شیشه ای را در سطح ساخت و سازجهانی و وطنی گسترش داده است.
مزایا نمای کرتنوال
۱- فراهم ساختن امکان ورود نورطبیعی روز
۲- امکان رویت منظره بیرون و تهویه مناسب.
نمای کرتن وال شیشه ای در انواع گوناگونی تولید میشود که می توان به دو گروه اصلی آن یعنی سیستم یونیتایز و سیستم لامل اشاره کرد. قابل ذکر است که در اکثر نقاط دنیا سیستم لامل را به نام سیستم استیک ) Stick ( می شناسند. سیستم لامل دو زیر مجموعه دارد.
– کپ دار
نگهدارنده شیشه ها توسط درپوشی به نام کاورکپ می باشد و کل این سیستم را کپ دار می نامیم.
– U Channel
همانطور که از اسم آن پیداست به صورت U می باشد و خمی با این حالت دارد.